Qraved
Makan enak! Ingat Qraved
Kuliner apapun yang kamu cari ada di Qraved! Download sekarang!
Sign In

Search

21 reviews 13
Hours 07:00 - 23:00Open Now
Opening HoursSun - Fri 07:00 - 23:00
Sat 07:00 - 00:00
Services
  • AC
  • Accept Credit Cards
  • Book Online
  • Parking Area
  • Take Away
  • Free Wifi
  • Halal
  • Outdoor Seats
  • Serves Alcohol
  • Smoking Area
  • VIP Room
Good.The food are good and the drink as well. But the service not so good. I'll be back
@noviasvie
@noviasvie
in Instagram
@liberthy_tan
@liberthy_tan
in Instagram
"Kalau kamu ingin menangis, berpura-pura seolah kamu baik-baik saja itu tidak keren. Bila kamu ingin menangis, menangislah karena menangis adalah hal yang keren untuk dilakukan," - Ko Dong Man - time to eat now ☕️🍔
@joliekehillen
@joliekehillen
in Instagram
We arrived at Bandung today. The weather is cooler here, which is absolutely ideal. We're having a wonderful dinner at Hummingbird restaurant, sitting outside in their "birdcage". Lovely decor, nice food, and good vibes. Perfect evening! #bandung #java #familytime #perfectweather #hummingbirdeatery
@putrikarista
@putrikarista
in Instagram
Creamy Salmon Pesto 😘 @hummingbird_eatery . . . #hummingbirdtotebag
@shitadewi
@shitadewi
in Instagram
Delicious mess of Full Monty after I share it into two plates for me and him Love it! #hummingbirdtotebag
Good food good atmosphere.Makan disini karena sempet menginap di Hummingbird guesthouse. Pesen Full Monty utk breakfast emang gak salah. Roti, Sausage, Beef, dan Potatoes rasanya enak sekali. roti yg msh fresh di toast Sausage walau satu tap kenyang loh Beef nya di serve medium well Potatoes super kenyang Untuk minum, kemarin order Milkshake Banana Raspberry. Ini enak! Hahaha
1 Likes
quite cozy.The place was quite cozy, but the food's not that great. And it was quite pricey. We ordered iced matcha latte and rocky road milkshake for the drink and fettucine baked bolognaise, spagetthi carbonara, miss maple (french toast) for the food.
Rasa enak, harga pas!!.Seneng banget akhirnya bisa sampe di restaurant ini. Ambience nya ok banget dan menu nya unik. Masuk pintu udan disambut dengan tart dessert yang menggoda (tapi sayang nya ngga sempet coba). Kita pesen avocado chicken snitzel dan mushroom oglio lio, yang ternyata porsi nya besar (plus ice tea nya juga porsi besar). Rasa enak dan harga pas. Next time ke Bandung, pasti mampir untuk cobain dessert dan kue tart nya yang menggoda itu! #cravedthis
See all reviews
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/01/19/karnivor-640x640-t.jpg
Pecinta Steak di Bandung, Coba Restoran Ini!
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/01/05/kopi_progo-640x457-t.jpg
Menjelajahi Hamparan Kuliner Di Progo Bandung
https://img.qraved.co/v2/image/data/2016/12/16/cafe_bali-640x500-t.jpg
7 Restoran Steak Enak Di Kawasan Riau, Bandung
Featured in guides
See all guides

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall