Qraved
Makan Enak! Ingat Qraved
Download
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us for Fresh Content Everyday

Photos

Jl. Progo No. 14 Show Map >
022 4212582
Opening Hours
Sun - Fri 07:00 - 23:00 , Sat 07:00 - 00:00
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Parking Area
Take Away
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room

Reviews of Hummingbird Eatery

Load placeholder

Jeffrey Tjahjadi
2 photos1 reviewsDec 30, 2017
Went here during my family holiday. This place is children friendly both for menus and facility. It has small playground and most sections are non-smoking area. Smoking area still available far outdoor. So your family and children can enjoy their meal without have to worry of cigarettes smoke. Food are good with avg price IDR 100k-150k per person. The coffee is recommended. It has few Instagramable photo spots through out the place.
@tiifapr
in InstagramJan 21, 2018
Early breakfast #hummingbirdgogreen
Reni Marliana Janssens
27 photos5 reviewsNov 17, 2017
'every day is a Fresh start'
klo capek abis kliling FO sekitar Jl. Riau dan butuh tempat yg cozy, nice ambience disini lah sudah okey bgt! Milih Asian selection; - Asam Iga Sapi yg perfectly match with all herbs... Dagingnya empuk, kuah nya itu yg bikin ketagihan👍 - Hawker Style Nasi Goreng nya enak, pelengkapnya cocok bgt sama rasa si NasGor nya pilihan minumannya kali ini Hot Minty Mint yg pas bgt sm cuaca en makanannya... overall suka sama smua nya 👏👏👏
@snapsvira
in InstagramJan 20, 2018
Then Theresia Sanjaya
12 photos4 reviewsJun 27, 2017
quite cozy
The place was quite cozy, but the food's not that great. And it was quite pricey. We ordered iced matcha latte and rocky road milkshake for the drink and fettucine baked bolognaise, spagetthi carbonara, miss maple (french toast) for the food.
@liberthy_tan
in InstagramJan 18, 2018
☕️Good food ends with good talk.” — Geoffrey Neighor 🥗Makanan yang baik berakhir dengan percakapan yang baik. 😋 like4like ##likeforfollow#me#endorse#selegram#photoshoot#endorseindonesia#instafoods#healthyeating#healthyfood#cookingtime#byme#
suhandy wijaya
10 photos4 reviewsJan 10, 2017
Good food good atmosphere
Makan disini karena sempet menginap di Hummingbird guesthouse. Pesen Full Monty utk breakfast emang gak salah. Roti, Sausage, Beef, dan Potatoes rasanya enak sekali. roti yg msh fresh di toast Sausage walau satu tap kenyang loh Beef nya di serve medium well Potatoes super kenyang Untuk minum, kemarin order Milkshake Banana Raspberry. Ini enak! Hahaha
@perthcoffeejournal
in InstagramJan 17, 2018
The smell of fresh made coffee is one of greatest inventions! #coffee #coffeetalk #coffeetime #coffeeaddiction #perthcoffeejournal #bandung #travel
Bernadetta Santosa
4 photos1 reviewsNov 24, 2016
Rasa enak, harga pas!!
Seneng banget akhirnya bisa sampe di restaurant ini. Ambience nya ok banget dan menu nya unik. Masuk pintu udan disambut dengan tart dessert yang menggoda (tapi sayang nya ngga sempet coba). Kita pesen avocado chicken snitzel dan mushroom oglio lio, yang ternyata porsi nya besar (plus ice tea nya juga porsi besar). Rasa enak dan harga pas. Next time ke Bandung, pasti mampir untuk cobain dessert dan kue tart nya yang menggoda itu! #cravedthis
@yohanadani
in InstagramJan 16, 2018
Have a nice cloudy cold day ☕ @kevinbudiharto #hummingbirdgogreen

Featured in Articles

Pecinta Steak di Bandung, Coba Restoran Ini!
Menjelajahi Hamparan Kuliner Di Progo Bandung
7 Restoran Steak Enak Di Kawasan Riau, Bandung

Featured in Guides

GUIDE
What's around Gedung Sate?
GUIDE
Strolling in Riau

Near Hummingbird Eatery

Open in App