Follow us for Fresh Content EverydayFollow us
79 reviews

Photos

Jl. Raya Campuhan Show Map >
0361 970095
Opening Hours
Mon - Sun 11:00 - 20:00 , undefined
Services
Accept Credit Cards
Parking Area
Take Away
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area

Reviews of Bridges

Load placeholder

Sharima Umaya
439 photos316 reviewsJan 26, 2018
Island Life: 7 Spot Untuk Tenangkan Raga di Ubud
Overlooking the Campuhan River, Bridges Bali is one of the most scenic dining spots in Ubud. Memiliki satu tempat yang didedikasikan khusus untuk wine bar di upfront, kamu bisa menikmati beragam piilihan wine di Bridges sambil mencicipi berbagai recommended menus, seperti Pan Fried Barramundi (175k). Buat memilih wine untuk menikmati menu yang kamu pesan, gak perlu bingung karena di setiap menu di Bridges ada recommended wine.
@tatumsloss90
in InstagramFeb 24, 2018
Lien La
57 photos57 reviewsOct 21, 2016
The 7 Top Restaurants In Bali's Cultural And Magnificent Town: Ubud
Bridges Bali Restaurant offers a "Bridging Romance" special, where couples are able to create their own romantic evening of wining and dining and of course placing your Love Lock on the Love Tree located by the old romantic bridge of Tjampuhan. This restaurant offers the perfect setting for a romantic night out with your partner!
@madeyunimahartini
in InstagramFeb 23, 2018
Americano vs capucino, monggo...😁 #reunismpmariapadang
Nimas Arini
1702 photos1553 reviewsJan 29, 2016
7 Restoran di Ubud yang Harus Kamu Coba!
Koleksi wine di sini patut diacungi jempol jadi nggak salah banyak yang ke sini untuk sekedar minum wine. Bukan cuma wine-nya aja, masakan di sini juga terkenal enak-enak. Belom lama ini Bridges baru saja kedatang Executive Chef yang baru jadi bakal makin banyak makanan dengan citarasa yang nggak bisa ditemuin di tempat lain.
@flavor.it
in InstagramFeb 21, 2018
Hoje não é Thursday, mas tem Throwback desse restaurante maravilhoso que conhecemos em Ubud: Bridges. Chama-se bridges por estar justamente abaixo de uma ponte - o restaurante tem vários andares com ambientes diferentes, todos de frente para muito verde e um rio correndo. Brigando com o som da água corrente apenas o som do piano ao vivo. E além de toda essa atmosfera maravilhosa, a comida e o atendimento são sensacionais. 📸: 1. Ravioli trufado 2. Carré de Cordeiro 3. Salmão grelhado e purê de edamame 4. Tarte Tatin Se for visitar Ubud, parada obrigatória! #bridgesrestaurant#bridges#ubud#indonesia#bali#truffle#trufa#truffledravioli#salmao#salmon#lamb#lambchop#edamame#cordeiro#carredecordeiro#tartetatin#tortademaca#foodporn#instafood#flavoritindonesia#flavorit#tbw#travellover#foodlover#ubulover
Kevin Wirawan
1110 photos1109 reviewsDec 11, 2015
7 Restoran Paling Romantis di Bali
Perjalanan romantis kamu di Bali belum lengkap tanpa mampir di restoran untik yang berlokasi di Ubud ini. Suasana natural yang begitu asri akan menjadi memberikan pengalaman tak terlupakan sambil menyantap berbagai makanan yang begitu lezat. Menu yang harus banget kamu coba ditempat ini adalah Duck Leg (Rp. 150.000,-) dan juga Barramundi (Rp. 165.000,-). Tambahkan juga wine untuk melengkapi pengalaman romantis ini!
@dewikusuma1204
in InstagramFeb 19, 2018
Margareth Stella
1732 photos1435 reviewsOct 27, 2015
7 Best Romantic Restaurants In BALI That Will Make You Feel Dreamy!
Your trip to Bali will never be complete without dropping by this unique and romantic restaurant in Ubud. The green nature will be your server. Pamper your loved one and yourself by having their delicious Duck Leg (Rp. 150.000) or Barramundi (Rp. 165.000) accompanied by a few glasses of wine at this superior venue.
@estherstephani
in InstagramFeb 17, 2018
what a nice dinner ❤ #eatwelltraveloften

Featured in Articles

Island Life: 7 Spot Untuk Tenangkan Raga di Ubud
The 7 Top Restaurants In Bali's Cultural And Magnificent Town: Ubud
7 Restoran di Ubud yang Harus Kamu Coba!

Featured in Guides

GUIDE
Ubud
GUIDE
Bali Romantic Dinner

Near Bridges

Open in App