Sign In

Munchies

19 Reviews
Western
Gandaria100rb - 200rb
Hours 10:00 - 22:00Closed

MenuSee full menu >

PhotosSee all photos >

Reviews of MunchiesSee all reviews >

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
3.9
24 ratings
Shanna Murady
434 photos
119 reviews
Nothing special
Just another average dining experience. They offer both western and asian dishes with decent selections but the dishes themselves taste ok, not great or special. I ordered one of the salmon rice bowl, which was tasty enough but the waiter did not mention that the dish was *super spicy*. Like, the entire bowl was littered with birds eye chilli slices. The rice bowl also came with veggie fritter and a sunny side up, making it a great choice if you're super hungry. Another downside is that the sofas and tables look reaaally old and should have been replaced at least 5 years a go.
Shastri Darsono
69 photos
34 reviews
Cozy place in Gancit
Plus: 1. Tempatnya luas dan ada 2 area untuk smoking & non-smoking 2. Ada banyak pilihan makanan, coffee dan minuman beralkohol. 3. Ada acoustic band di weekend. 4. Good place & ambience. 5. Sering ada banyak promo. 6. ACnya dingin 7. Tempat nyaman untuk kongkow or small meetings. Minus: 1. Waiternya suka susah di panggil 2. Rasa makanan standar
ella purnama
1 photos
4 reviews
I was looking for dessert in bustling gandaria city...the wifibis good...pretty fast. the bailey tiramisu was ok but I am expecting more...the coffee was also average...they could do better. my friend had the japanese rice bowl was pretty good
Teddy Selig Jordanius
510 photos
238 reviews
Tempatnya di sini cukup luas dan nyaman. Apalagi saat weekend digelar live music & DJ Performance. Yang buat gw agak kurang di sini lighting-nya yg kurang terang merata & banyak nyamuk klo sdh agak larut. Pelayanan di sini biasa aja. Ngga ada attention lebih yang diberikan waiter buat customer yang datang. Kali ini gw order Salmon with Taragon Cream Reduction & Sauteed Mushrooms (and Salad & Mashed Potato). Salad-nya mnrt gw enak, apalg dengan dressingnya balsamic vinegar. Mashed potato taste-nya juga enak, creamy and well seasoning, sayangnya teksturnya masih agak kasar aja. Well  yang jd star di sini harusnya its Salmon. But it was overcooked, jd salmon-nya agak terlalu dry. Taragon cream-nya quite good, apalg ada kandungan wine wine & sour cream, sayangnya sauce-nya terlalu sedikit. Menu dessert yang gw order, Munchies Choco Eruption. Presentasi-nya sedikit di bawah ekspektasi gw, tp rasanya quite good. Cake-nya matang dari lapisan terluar sampai ke dalam, dan yang paling penting, coklat-nya bener2 masih melted. Rasa coklat-nya cukup strong, pas dipadu ama Vanilla Ice Cream yang disajikan. Overall they have good food, but lack of presentation & need service improvement.
rininta sari
4 photos
11 reviews
Good food
Kwetiauw nya disini enak banget, walaupun kadang sold out

Featured in articlesSee all articles >

7 Restoran Penggugah Selera Makan di Gandaria City Tempat Makan Gratis Saat Kamu Ulang Tahun Part II

Featured in guidesSee all guides >

Best Restaurants In Gandaria City