Dining out? You can ask us for recommendations! +62-82261300800 7F881BA4
  • HOW IT WORKS
    IT'S AS EASY AS 1, 2, 3
  • http://www.qraved.com/
    Browse Offers
    Find top restaurants in town
  • http://www.qraved.com/
    Book for FREE
    Save up to 50% booking online from Qraved
  • http://www.qraved.com/
    Dine & Win Rewards
    Collect points everytime you dine and win vouchers
Qraved Journal
  • Everyone would agree with the following statement: Ubud is the true gem of Bali. Even though it’s not a hidden gem anymore, it’s still the perfect place in Bali to appreciate your moment of zen and happiness. Other than that, Ubud has undoubtedly become one of Bali’s popular destinations for great food. From fine dining restaurants to delicate street food, you can find almost everything you crave here. Now let’s dive into the spectacular culinary selection that you must ...
  • Bulan ini banyak lho restoran-restoran keren yang baru, dan banyak yang keren-keren banget juga! Check this out!   1. Bastardo Pizza, PIK Photo Source: lulabyspoon Jangan terpengaruh dari namanya karena Pizza disini gokil!! Nah minggu lalu ini juga baru buka, dan blogger keren Cindy dari lulabyspoon juga mencobanya! Keren kan tempatnya? Makanannya juga enak lho! check this out! Ini adalah THE BUTCHER (Rp. 90,000) yang berisi Smoked ham, crispy bacon, mozzarella, sunny side up egg, cher...
  • Manado! Selain kota nya yang indah, makanan nya juga mantep banget. Pedes, gurih, dan nagih! Ngidam makanan Manado? Daripada jauh-jauh ke sana, mending ke restoran-restoran ini aja, yang menyediakan makanan Manado super enak!   1. Beautika, Senayan Photo source: jakarta100bars Ini salah satu tempat makan Manado paling populer di Jakarta! Pantes aja, kaya akan bumbu, rasanya bener-bener asli Manado. Pedesnya nendang banget! Seru banget deh makan nya. Pilihannya juga banyak. Untuk alamat, no...
  • Senayan emang salah satu daerah favorit semua orang. Selain suasananya yang rame, letaknya strategis, banyak juga makanan-makanan yang gokil. Lagi bingung mau ajak temen-temen makan di mana? Nih cek aja restoran-restoran di Senayan yang paling mantep!   1. I-Ta Suki, Senayan City Photo source: itasuki Buat yang lagi ngejaga pola makanan sehat tapi masih pengen makan enak, pas banget nih ke sini. Shabu-shabu nya sehat dan mantep! Pilihan nya juga banyak. Makanan nya juga fresh loh. Untuk al...
  • Legian maintains its status as one of the best neighborhoods in Bali. It makes sense why. You can find everything there. Fun night clubs, amazing hotels, and of course, awesome food. It is simply an area that you don’t wanna miss when you happen to be in Bali. Since great restaurants are found almost everywhere around the area, you should not confuse yourself with choices. We have the answer!   1. Mama’s German Restaurant Photo source: kura2guide Legit Bavarian food can be fou...
wait

Sign In

Or
User Not Found
Forgot Password
Haven't got an account? Sign up now
Sign Up with Facebook or Twitter
Your profile is now updated. We look forward to keeping you FOOD-DATED!

Thank you for signing up, we are glad to have you with us in this journey


Reset Password

Back